WEBINAR

Få et større overblik over tid og materialer.

Hosted by
Tracelink
Niels Anker Johnsen

Broadcast has ended. You may watch the replay!

You can still register and watch the replay!

June
10
Wednesday
June 10th
13:00 CEST

Det handler vores webinar om...

... virksomheder der arbejder med stålkonstruktioner til byggeriet. Gør I det, så kræver Euro Norm 1090, at I har sporbarhed på det stål I anvender. Men det er besværligt at holde styr på. Og ofte er der ingen der ved, hvilke stumper - med hvilke certifikater, der er tilbage. Typisk er det også en udfordring at styre tidsforbruget på de forskellige entrepriser. Det bliver simpelthen svært at se “de gode forretninger”. Med Tracelink som overbygning til e-conomic har I en løsning, der giver mulighed for automatisk håndtering af stålets sporbarhed og som samtidig effektivt holder styr på tidsforbruget. Dette webinar handler om udfordringerne med registrering af forbrug - både materialer og tid - og om hvordan vi tackler dem.

Registrering af EN 1090 sporbarhed

Få følgesedler og materialelister med charge-numre på det anvendte stål registreret automatisk fra grossisterne direkte på ordrene.

Stumpelager

Få registreret materialerester på et stumpelager - med certifikat-info, så det kan genbruges uden nedklassificering.

Kontrolpunkter

Brug kontrolpunkter til dokumentation af jeres kvalitet. Kontrolpunkterne kan blandt andet anvendes til svejselog.

Tidsregistrering

Få registreret den tid I bruger på hver enkelt ordre og brug informationerne til fakturering, lønberegning og efterkalkulation.

Ordreoverblik

Få enkle overblik over ordreporteføljen. Hvad er status, hvem arbejder på ordren og følger I budgettet?

Efterkalkulation

Hold styr på om den enkelte salgsordre er en god eller dårlig forretning - hvad er omsætningen og hvad er omkostningerne...