WEBINAR

Enkel sporbarhed i fødevareproduktion

Hosted by
Tracelink
Niels Anker Johnsen

Broadcast has ended. You may watch the replay!

You can still register and watch the replay!

June
18
Thursday
June 18th
13:00 CEST

Det handler vores webinar om...

... Er det meget ressourcekrævende for dig at holde styr på sporbarheden på de råvarer, der indgår i din fødevareproduktion. Er det svært for dig at lave tilbagekald, hvis uheldet er ude? Er det en udfordring at indrapportere økologisk produktion, sukkerafgift, spiritusafgift m.v. til myndighederne? Har du altid de råvarer, du skal bruge? Har du svært ved at beregne dækningsbidrag for den enkelt produktion? Med Tracelink som overbygning til e-conomic får du en løsning der giver overblik, effektivt vareforbrug og leverancer til tiden.Dette webinar handler om udfordringerne i forbindelse med styring og dokumentation af fødevareproduktion og om hvordan vi tackler dem med et batchstyret lager.

Batchstyring af lager

For at have helt styr på sporbarheden, skal dine råvarer registreres med batchinformationer, når du modtager dem på dit lager.

Registrering af batchpluk

Når du plukker råvarerne til en konkret produktion, skal det være enkelt og hurtigt at registrere batch - f.eks. med scanning af en streg-kode, som give adgang til al info.

Kostberegning for færdigvarer

Produktion af færdigvarer har omkostninger knyttet til råvareforbrug, afskrivning af maskiner og medarbejdertid. Vi kan registrere det hele og dermed beregne færdigvarens pris.

Sporbarhedsinfo på fakturaen

Har kunden behov for sporbarhedsinformationer? Disse kan vi nemt overføre til fakturaen.

Rapportering

Har du brug for at danne rapporter der sammenfatter din produktion, kan vi skræddersy rapporter som udtrækker og behandler lige præcis de datasæt som er relevante for dig.

Kvalitet

Har du brug for løbende at registrere mål for kvaliteten undervejs i produktionen? Vi kan både opsamle data automatisk og ved indtastning på en telefon.