AFHOLDER FOR ALLE INTERESSEREDE WEBINAR OM

INDKØBSFUNKTIONEN

Hosted by
Tracelink
Lone Johannessen

Broadcast has ended. You may watch the replay!

You can still register and watch the replay!

August
26
Wednesday
August 26th
13:00 CEST

Indhold

Vi får flere og flere kunder, som benytter vores lagerstyring - og i den forbindelse får brug for indkøbsstyring. Det har affødt en del spørgsmål til systemet, så for at undgå at vi gentager os selv for mange gange inviterer vi nu til et online seminar, hvor Lone som er vores specialist på området vil fortælle og funktionerne og om hvordan de anvendes. Du kan blandt andet høre om:

Leverandørstyring

For at lave et indkøb skal der være nogle forskellige leverandører. Vi fortæller om hvordan du kan importere leverandørlister og om hvordan du opsætter templates for dine indkøb.

Opbygning af indkøbsordrer

Når leverandørerne er på plads, kan du bestille varer. Webinaret introducerer oprettelse af indkøbsordrerne; hvordan tilføjes varelinier og hvordan afsendes og følges op på status for ordre.

Varemodtagelse

På et tidspunkt kommer varen hjem. Vi fortæller om modtagelse af følgeseddel og fysiske varer. Måske er der behov for angivelse af batchinformation og lokation, det forklarer vi.

Lagerværdi og aftalte priser

Når en vare lægges på lager, skal værdien selvfølgelig stige. Det kan ske automatisk med aftalte kostpriser eller ad hoc angivne priser. Webinaret fortæller om mulighederne for beregning af lagerværdi.

Integration til e-conomic

Skal revisoren også være glad? Hvis du bruger e-conomic er der mulighed for automatisk opdatering af lagerværdi i e-conomic.