AFHOLDER FOR ALLE INTERESSEREDE WEBINAR OM

Ordreproduktion direkte til kunden med styklister

Hosted by
Tracelink

Broadcast has ended. You may watch the replay!

You can still register and watch the replay!

November
4
Wednesday
November 4th
13:00 CET

Indhold

Vi skelner mellem ordreproduktion - altså produktion med afsæt i en salgsordre - og produktion til lager, hvor der produceres med en forventning om efterfølgende salg. I dette webinar kigger vi nærmere på det første tilfælde - produktion til ordre.

Ordreproduktionens ophav

Produktion til ordre forudsætter af gode grunde en salgsordre. Den kan dannes direkte i Tracelink eller komme fra en ekstern kilde - f.eks. et regnskabsprogram som e-conomic.

Er der flere varelinier på ordren, er der - sandsynligvis - behov for flere produktionsordrer - evt. som underordrer

Ordreskabeloner

Til et varenummer kan man knytte en skabelon der beskriver stykliste og rute for produktion af varen, så der kan reserveres råvarer og bookes tid på produktionsanlægget. Styklisterne kan evt. bestå af andre styklister.

Levering og del-levering

På et tidspunkt skal de producerede varer leveres til kunden. På store ordrer kan der yderligere være behov for styring af flere del-leverancer.

Fakturering

Når ordren afsluttes, skal den faktureres. Med integration til e-conomic er der en række muligheder for oprettelse af fakturakladde og for at specificere, hvilken informationer fra produktionsordren, der skal medtages på fakturaen.

November
4
Wednesday
November 4th
13:00 CET