AFHOLDER FOR ALLE INTERESSEREDE WEBINAR OM

Brug af kontrolpanelet - tips og tricks

Hosted by
Tracelink
Lone Johannessen

Broadcast has ended. You may watch the replay!

You can still register and watch the replay!

November
19
Thursday
November 19th
13:00 CET

Indhold

Kontrolpanelet er stedet hvor overblikket skabes; her er det muligt at samle essensen af alle oplysninger, der omhyggeligt er registreret i Tracelink. Med kontrolpanelet skabes gennemsigtighed af virksomhedens processer, problemer spottes i tiden og effektivitet i produktionen sikres. Kontrolpanelet skræddersys til den enkelte bruger med info-rubrikker, der vælges blandt hundredevis af muligheder. Vær sikker på, at I bruger de rigtige!


Oversigt over ordre-flow

Hold øje med hvor langt jeres ordrer er i processen og tilføj information om status, leveringstidspunkt, timebudget og ansvarlig medarbejder. Bliv opmærksom på flaskehalse og skred i tidsplaner før de bliver alvorlige.

Budgetopfølgning

Afvigelser fra det forventede dækningsbidrag skyldes som regel afvigelser fra timebudgettet. Jo før en tendens til overforbrug spottes, jo større er chancen for at reagere på den. Hold øje med status på tværs af alle ordrer.

Aktive ordrer og opgaver

Følge med i hvem der laver hvad og hvilke opgaver der ligger i kø til hvem. Hold øje med om der er ledige ressourcer eller om der er medarbejdere, der er booket mere end 100%

Lager og indkøb

Manglende lagervarer kan betyde store forsinkelser og forringet økonomi. Hold løbende øje med lagerbeholdning så I sikrer, at det altid er råvarer til alle produktionsordrer.

November
19
Thursday
November 19th
13:00 CET